about

 

som un estudi de branding i disseny independient que creu en la força del disseny i de la paraula

Els nostres serveis van dirigits a empreses, professionals i institucions que necessitin una marca que parli d'ells, amb ells, per a ells, des de llenguatges visuals únics amb missatges clars, generant atmosferes i experiències que envoltin als seus usuaris.

 

En un procés coordinat "ensenya'm i deixa'm aprendre't", definim la marca, creem la seva identitat, estratègia i disseny d'elements fins al desenvolupament final, per a la seva comunicació corporativa, de producte i publicitària.

 

L'objectiu de la triangulació marca, audiència i nosaltres és unir tots els vèrtexs, creant nous espais, noves realitats. Construir i transformar amb passió, compromís, generant emocions des de l'honestedat, comunicant

amb personalitat única, necessari per a projectes de llarg recorregut.

 

 

Manuela, directora d'art i dissenyadora amb més de vint anys d'experiència, observadora integral amb múltiples inquietuds.

 

El seu llenguatge visual, la manera d'entendre el món i els seus coneixements formen part del seu imaginari, que aplica als projectes obtenint resultats pròxims, únics, que connecten.