rb estilistes

Saló de perruqueria i estilisme

#IDENTITAT #WEB #RETOLACIÓ #PRINT
X

Per al logotip, utilitzem tipografia sense serif i incloem les tisores, a petició del client, com a eix del conjunt. Colors pàl·lids rosats i torrats.

L'acció de Perching es realitza per a convidar a la inauguració. Targeta a doble clara amb encuny superior, a l'extrem una pinta que penja de la bústia. Un gran resultat visual que causa intriga i ganes de veure que hi ha al final de la pinta.

Ens trobem, que no està permès col·locar rètols per normativa comunitària. Per contra, disposem d'una vidriera molt generosa. Hem de tenir en compte, que el client vol guanyar intimitat però no perdre tota la llum.
Com a solució, proposem un joc de quadrats, per uns passa llum i per uns altres no, aconseguim una certa intimitat sense perdre llum, senyalitzar i a l'interior, l'entrada de llum a través dels quadrats, genera una atmosfera espectacular, de llums i ombres.

Rb Estilistes, de la mà d'una emprenedora amb gran experiència en el sector, aposta per negoci de nova creació, de perruqueria i estilisme, a un barri emergent de Sant Cugat.

 

Logotip, manual de marca, targetes, tiquet regalo, acció de perching, pàgina web, senyalització exterior.