coc gòtic

Projecte Social

#IDENTITAT
X

ESPAI DE CUSTÒDIA I OCI PER A LA CONCILIACIÓ FAMILIAR

NAMING // COC // fàcil pronunciació, no traduïble, curt, fonèticament interessant per la seva vinculació amb "la gallina" i quadra amb l'activitat, afegim GÒTIC per a guanyar la ubicació.

LOGO COC GÒTIC // Tipogràficament basat en GoodDogNew en la seva versió Regular. Fugint de tòpics, com ales de la mare protegint els pollets, volíem evitar una lectura de sobreprotecció i dependència. Tenim una gallina lliure, que mira en diverses direccions, segura i alegre, que s'integra amb la tipografia, formant amb la “o”, una gallina completa i convertint-se, en un símbol únic.

Dibuixada d'un traç i incorporant un somriure. Imaginava, una activitat amb els nens dibuixant a la gallina COC. Que vagi més enllà del nom, que no sigui només l'identificatiu de l'escola, sinó que sigui la gallina COC dels nens.

L'objectiu d'aquest projecte, és oferir Servei d’Escola/Bressol amb objectiu 24h, per a infants, entre tres mesos i dotze anys. L'usuari, principalment estranger, és possible que tingui dificultat amb l'idioma.Volíem un nom que no fos traduïble, curt, d'una única síl·laba i que naixés des de dins del projecte.

Aquest projecte inclou: naming, logotip, targeta de visita, samarreta.